Sayur Tumis

Huhu.. Berkurun dah gambar ni duk terperap lam pc. Act aku lupa dah apa nama sayur ni tapi sedap. Sayur ni ala-ala pokok taugeh kot tapi lain la sbb warna hijau. Beli sayur ni kat pasaraya diaorg packing lam bekas plastik bukan beg plastik tu. Tumis kali ni simple je sebab nak cepat just letak bawang-bawang, sos tiram and tauhu. Nak kuah letak la air skit then campur garam. Resepi memang xde la sebab main campak-campak jer ekeke..

Skang ni memang jarang dah dapat buka n3 masak-masak ni sebab semua main campak-campak jer hehehe. Nak kejar masa so xde la nak berhias-hias bagai and nak rujuk resepi cam dolu-dolu tu hehehe. Setakat ikan goreng ayam goreng maleh den nak tunjuk tapi klu nampak sedap skit tu ble la skali skala supaya x bersawang dapur den ni hehehe. Thanxs kepada yang masih sudi berkunjung ke teratak hamba ni :)