Mee Goreng

Mee goreng ni buat last week time teacher2 dr nursery nasya datang beraya ke rumah. Balik keje nak masak banyak2 x sempat dh so masak mee goreng jer. Simple but nice.. Resepi takde cedok dari mana-mana pun just campak-campak je apa yang ada. Mee goreng ni mewah dengan ayam, fishball, fishcake dan taugeh hehehe.. Tuan umah pun dinner makan mee goreng je.

Sory la lately ni blog mmg duk bersawang jer x dapat nak update tiap-tiap ari huhuhu.. Kepada yang sudi berkunjung thanxs a lot. Walaupun blog ku sunyi tanpa berita aku tetap berkunjung ke umah kalian tgk2 sihat ke tidak hehehe.

9 comments:

salamdariborneo said...

halen...
selalu beli fish ball & fish kek kat mana?

CikMin said...

wah...mee gureng ...nyumm...nyum....

p/s halen..akak dah lega dpt makan itu bantal..

K.Nor said...

tak kisah la mee goreng pun halen, k.nor mmg suka mee hehe sedap nampak tu

ain said...

selalunya yg campak2 tu lah yg yummyyyy!!!!

halen said...

to salamdariborneo:
fishcake & fishball tu slalu saya beli kt telipok. ada kedai jual ayam tu dia jual skali buah2, mee dan mcm2 lg laaa.

to cikmin:
jemput.. jemput makan mee gureng hehe

to K.Nor:
haaa ok la nnt.. nnt ble la k.nor dtg raya umah sy then sy hidang mee goreng ekeke

to ain:
hahaha.. campak jgn x campak..

geraugebang said...

mee goreng ni hari-hari pun boleh makan, tapi kak gerau kalau makan mi, berhangin

kak ina kl said...

ssalam halen..yang campak-campak tu yang sodap. tau..bila nak turun kay ell lagi..

halen said...

to geraugebang:
wahhh.. 1st time plk sy dgr makan mee berhangin hehe..

to kak ina kl:
haaa bln 12 nnt insyallah sy turun key ell lg. ade rezki kita jumpa lg yer kak.. :)

kay_are said...

restoran katne ni?? nampak sedap je.. em