Marble Cheese Brownies

Disebabkan kebizian dan beberapa masalah yang melanda hari baru la aku terajin skit dapat upload brownies ni. Ni pun dah berkurun rasanya gambar ni duk terperuk lam hp aku ni haaaa. Baru jumpa kabel tu yg br nak upload ekekeke.. Sory la di atas hidangan dan gambar yang tidak memuaskan. Maklum la amik gambar guna hp so lawa skit la. Time membakar tu plak aku pun x sure kenapa api oven tu mcm tak stabil jer. Sakit ati aku tau tgk rupa brownies jd camni. Api ni macam terbakar kat tempat-tempat tertentu jer kan. Lantak la janji ble makan.

Brownies ni aku buat sempena majlis hari raya kat pejabat my hubby. Last minit tak jadi nak buat cheesecake so jadi la brownies yg huduh ni. Sory la yer tuan2 puan2 my brownies tak lawa huhuhu. Resepi ni lupa dah amik kat mana tapi rasanya ramai yang duk buat brownies ni aritu. Nampak sodap.. Tapi rasanya bahagian cheese tu manis sgt kot. Tak tau la org lain tp klu selera aku mmg manis la. Apa-apa pun thanxs kepada tuan empunya resepi yang sudi berkongsi.

5 comments:

~~zAnAfAhMi~~ said...

salam...
akak tak penah lg buat brownies seumur hidup, akak ni penakut skit nk mencuba2 masakan. lepas tu kalau tak jadi, tension, taknak buat lagi, tunggu sampai reda....baru buat lg.

tak cantik takpe yg penting rasanya sdp....bila la agaknya nak jmpa halen, nak rasa air tangan awak...

halen said...

to zanafahmi:
hehe.. jgn takut2 kak zana try je. last2 masuk mulut kita jgk. hahaha.. nk rasa air tgn sy ker sy ni bkn pro pun masak2 ni. insyallah.. nnt sy jemput akak dtg umah yer.

salamdariborneo said...

sedapnya brownies....akak tak nak ajak g umah juga ke?

halen said...

to kak maria:
insyallah kak.. semua saya ajak nanti :) akak pun x pernah makan-makan di rumah saya kan. tapi tu la keadaan tak mengizinkan lagi nak bagi makan biasa2 segan la plk tunggu sy masak sedap2 skit hehe. raya nnt datang la..

shilafaizz said...

salam...juz blog walking and terjumpa blog u...menarikla marble cheese brownies ni...bleh kongsi resipi x?nak try la...tq..