salam lebaran

salam lebaran semua,
seminggu kat kampung rasa x puas jer. skang ni aku dah ader kt kl isnin ni br balik sabah. xde apa pun story utk kali ni just nk update sepatah dua kata jer sambil duk lawat umah membe2 blog jup. rasanya semua masih dalam mood raya kan so selamat hari raya skali lagi. x puas makan ketupat ngan rendang kan. xde sesaper yg buat open house ke kt kl ble nk pi makan ekekeke..

kepada yang nak balik dari kampung berhati-hati di jalan raya atau di mana-mana jua. semoga kiter semua selamat pergi dan selamat kembali kay. jumpa lagi next update yer.

3 comments:

blogresipi said...

Seminggu kejap je...mesti tk puas raya kt rumah lg kan aak :)

kak ina kl said...

salam halen..kamu kat umah makcik kamu ke?

halen said...

to blogresipi:
mmg x puas balik kampung rasa mcm x mo blk kk jer hehe.

to kak ina kl:
ahaaa kak.. raya ke5 aritu sy blk kl ingat nak calling2 pg beraya tp mesti akak x blk dr kampung lg kan. sy memenatkan badan di kl je jln2.