Salam Aidilfitri Untuk Semua!!!

Salam Aidilfitri untuk semua teman-teman blogger yang dikenali secara langsung ataupun tidak. Seribu kemaafan dipinta sekiranya ada salah dan silap sepanjang sepanjang perkenalan kita yer. Selamat berhari raya dan selamat pulang ke kampung. Kepada yang tak dapat pulang ke kampung berhari raya lah walau di mana jua. Anak rantau tetap dikenang cewahhhh!!!

Kepada yang pulang ke kampung berhati di jalan raya. Kalau naik kereta pastikan kereta sudah diservis dan berada dalam keadaan baik, kepada yang naik bas pastikan tiket bas dah ade dan tgk date btol2 takut tertinggal bas plak, kepada yang naik flight macam saya pastikan anda sudah berada di airport sejam sebelum berlepas kalau tak nak kena tinggal hehe, yang naik kenderaan lain pun sama jugak sila berhati-hati yer.

Insyallah, tahun ni saya akan berhari raya di kampung, Kedah. Kalau ada teman-teman yang menghala ke utara sana jemputla datang ke rumah yer dan kalau ader yang tinggal di Kedah, KL dan Selangor sila la buka rumah yer nanti saya pergi beraya ekekeke. Last, selamat hari raya kepada semua!!! Jumpa lagi selepas aidilfitri. Oh ya, sila la ambil kad raya yang tak seberapa ni yer, nak pos x sempat dh posmen pun dah nak cuti tu sorang bagi kat sini jerla ahaks.

4 comments:

mummyseri said...

salam halen kite amek ye kad raye.ambil kad kt uma kite jugek ye :)da balik kg ke?

AziE-rAh said...

Salam lebaran,
Halen, saya pun nak ambik kad raya erk. Nnt jemput la dtg teratak saya plak. Ada kad raya utk teman2 bloger..

ain said...

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI UTK HALEN SEKELUARGA DAN MAAF ZAHIR BATIN!!

hati2 di jln raya!!!

halen said...

to mummyseri:
sila..sila jgn malu2 yer. kiter kt kg dh time reply comment nih.

to Azie-rah:
insyallah.. nnt sy pi lawat teratak awak yer. selamat hari raya..

to ain:
thanxs kak ain.. selamat hari raya maaf zahir batin yer.