Udang Galah Goreng Kunyit


Hehe.. Ini adalah menu yang dah basi 2 3 ari yang lalu. Disebabkan tak berkesempatan nak update blog so arini la proses update menghupdate akan diteruskan hehe. Kali ni banyak n3 pasal udang galah la sebab balik kampung aritu aku borong udang galah. Ni klu tak silap menu dinner ari isnin kot udang untuk my doter. Simple udang goreng kunyit jer haaa.. Tak yah menu la kan korang pun pandai aper. Amik bau dah la ekekeke..


0 comments: