3 In 1 NOXXA Breadmaker / Multifunction Oven

Last weekend on Sunday aku ader pegi Expo Amway di 1 Borneo Hypermall. Expo ni mmg dah tau awal sebab tgk banner yg diaorg publish kt tepi jalan so mmg dah set plan nk pi expo ni sebab nk cari roll-on deo.. (hehe.. pakai macam-macam jenis dah tp x sebagus yg ni sbb tu bila ader expo ni Halen pegi). Act aku ni ex-amway member suatu ketika dulu time bujang-bujang tp skang tak lagi. Cuma apa yg ble dikatakan di sini barang-barang Amway mmg bagus.. :) (haaa.. jgn salah paham bkn sesi nak promote jual barang yer puan-puan.. P)

Tapi apa yg aku nak kongsi di sini ialah benda kt atas tu haaa. Sorry la gambar kecik jer sbb tu jer yg jumpa kt internet ni. Puas duk pujuk hubby semalam duk gesel-gesel hahaha.. Tp hampa juga untuk membawa pulang breadmaker ni. Sebenarnya benda alah ni dari zaman aku join dulu lg dh ader tp time tu kan xde rajin ke dapur lg so pandang tak pandang jer la. Tp skang ni nafsu bukan main lg haaa bila nampak Noxxa ni. Bkn sebab nak buang duit ker apa tp untuk kegunaan juga. Suker sgt Noxxa breadmaker ni sebab dia 3 in 1 ble jadi breadmaker, oven dan juga toaster. So multi purpose la ble buat roti, adunan piza, kek lps tu ble bakar skali dalam ni. For more info korang ble baca di sini. Apa yang membuatkan hati ni lagi tak tahan sebab duk tengok demo diaorg buat kt sini juga. Alahai.. Syoknyer klu ble dapat satu. Tapi tu laaa sebab dah ader oven dan mixer kt umah so en suami ckp tak payah laaa membazir jer. Klu takde benda alah tu ble la juga dipikirkan untuk beli Noxxa ni. Aduh.. Kecewa aku dgr statement tuh. Tapi ok aper sebab 3 in 1 untung pun untung drpd beli breadmaker semata-mata kan.

Dan untuk berkongsi barang baik ni dengan geng-geng masak semua aku share la citer kt sini. Tentu ramai lg kan xde breadmaker mesti korang pun mcm digeletek-geletek untuk memiliki NOXXA Breadmaker/Multifunction Oven ni ekeke.. So aku bercadang la kat sini nak ajak sesaper yg berminat dengan Noxxa Breadmaker ni untuk main kutu. So kiter ble la bayar ansur-ansur. Semalam aku tanya dia ckp klu join ahli ble guna kredit kad bayar ansur-ansur tp klu bab kredit kad ni mmg awal-awal lg laaa hubby aku x kasi. Itu untuk emergency jer okeh waaa.. Klu tak jadi ahli Rm1000 lebey tapi tak sure brapa lebeynya tu tp klu ahli tak silap RM978. So kepada sesiapa yg berminat ble laaa inform kt sini kay ble kiter tgk brapa ramai. Klu ramai ok la dlm 10 org ker bulan-bulan pun takde la nak kena kuar duit banyak.




Untuk makluman aku tak pernah join main kutu-kutu ni so prosedure tu aku tak arif sgt. Ini maklumat yg aku tau serba sedikit la sebab tgk org main kutu. Ada langkah-langkah keselamatan yg perlu diambil supaya tidak tertipu. Yerla.. Kiter ni kan semua kenal kt internet jer tak kenal batang hidung pun skali tgk duit melayang. So aku tak nak la jd camtu.

1. Kalau ble ahli yg nak join dalam 7 org ke atas (supaya bulan-bulan tak sakit nak bayar ekeke)
2. Bila dah confirm, semua detail-detail ahli yg nak join aku minta la seperti salinan kad pengenalan ahli dan pasangan, no tel, tmpt tinggal semua laaaa.
3. No bank semestinya dan salinan klu ada untuk urusan duit-duit.
4. Saksi klu ader or penjamin.. (haha.. ader ke ni tp mana tau kot2 dh dpt brg dia x byr plk)
5. Pembayaran or penghantaran akan dibincang bersama supaya jelas. Harga ni tidak termasuk penghantaran.

Apa-apa input yg korang nk tambah silakan yer jgn segan-segan.. Aku pun bkn terror sgt hehe. Amin... (semoga impian kita menjadi kenyataan ekekeke)

4 comments:

hazila said...

Hehhehe....demam BM dah melanda ye. Takpe slowly pujuk en. suami, mana tau lembut hatinya. Akak guna Kenwood, tapi dah lama gak bercuti tu.

halen said...

ermmm.. itu laaa skang ni tgh duk demam BM plk hehe. nk juga merasa wat roti gebu gebas hehe..

AiDa HeRe At HtTp:/NuRuLaIdA. BlOgSpOt. cOm said...

salam, kak nak tanya nape guna bm nie..roti x naik..huahua..

Fazlia said...

salam. dah penuh ke utk main kutu tu?